Over Ons

Over Ons

BezwaarVOG.nl is onderdeel van een samenwerkingsverband van advocaten die gespecialiseerd zijn in de procedures die kunnen volgen op een afgewezen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wij kunnen u bijstaan als u van Dienst Justis een (voorgenomen) afwijzing hebt ontvangen naar aanleiding van een ingediende aanvraag. Daarbij kunnen onze advocaten namens u een zienswijze opstellen en indienen of een bezwaar- of beroepsprocedure voeren.

BezwaarVOG.nl zal onderzoeken of in uw zaak de bijstand van een advocaat aangewezen is. Indien nodig wordt u in contact gebracht met een gespecialiseerde VOG-advocaat.

Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt zijn de kosten beperkt tot een eigen bijdrage omdat alle bij ons aangesloten advocaten werken op basis van Pro Deo.

De voor ons werkende advocaten zijn ervaren en gespecialiseerd en zijn werkzaam in heel Nederland en voeren alle mogelijke procedures op VOG gebied.

Onze helpdesk is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Dus niet alleen tijdens kantooruren. Ook daarin willen wij het verschil maken.

U kunt ons bereiken via 085 06 06 069 (lokaal tarief). U kunt ook het contactformulier via de website gebruiken.

Als uw zaak spoedeisend blijkt, wordt u ‘s avonds of in het weekeinde direct gebeld!

BezwaarVOG.nl is een initiatief van Van der Meer Advocatie.